Alumni

Diplomanti in diplomantke ALUO postanite člani Alumni kluba ALUO!

Na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje (UL ALUO) pogosto izvajamo dejavnosti, ki so zanimive tudi za nekdanje študente Akademije. Radi bi vas obveščali o odprtjih naših razstav, gostujočih strokovnih predavanjih, seminarjih, okroglih mizah in raznih drugih dogodkih v okviru naše ustanove. Z vami želimo ohraniti stik tudi po vašem študiju in s tem še bolj povezati skupnost vseh naših študentov. V kolikor se strinjate z obveščanjem o naših dogodkih in drugih možnostih sodelovanja z nami, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec.

Ime*

Priimek*

E-naslov*

Štud. program*

Smer študija

Leto zaključka*

Želim se naročiti na novice

Soglašam, da Akademija za likovno umetnost in oblikovanje (UL ALUO) uporablja zgoraj navedene osebne podatke v okviru delovanja  Alumni kluba ALUO

Izjava velja do preklica.

Zavezujemo se, da bomo z vašimi osebnimi podatki ravnali v skladu z 72. in 73. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Uporabljeni bodo izključno za namene delovanja Alumni kluba Akademije za likovno umetnost in oblikovanje (UL ALUO).
Morebiten preklic soglasja ali spremembo podatkov sporočite na pr@aluo.uni-lj.si. V primeru kakršnihkoli vprašanj smo vam na voljo na istem e-poštnem naslovu.