16. 6. 2015

Univerza vabi na Karierni tabor

Karierni centri Univerze v Ljubljani za vse študentke in študente Univerze v Ljubljani prirejajo “KARIERNI TABOR“, sklop brezplačnih kariernih delavnic za krepitev zaposlitvenih veščin in učinkovito pripravo na trg dela. Potekale bodo od 6. do 10. julija 2015, na rektoratu Univerze v Ljubljani, Kongresni trg 12.

Vse študentke in študenti, ki zaključujete študij in vstopate na trg dela, ste vabljeni na “KARIERNI TABOR”, ki se bo v organizaciji Kariernih centrov Univerze v Ljubljani odvijal med 6. in 10. julijem 2015, na rektoratu Univerze v Ljubljani. V petih dneh se bo tam zvrstilo 15 delavnic, na katerih boste krepili svoje zaposlitvene veščine in se pripravljali na vstop na trg dela.

Na taboru boste lahko izboljšali svoje osebne in pisne predstavitve, izdelali osebno spletno stran in LinkedIn profil, spoznali učinkovite načine iskanja zaposlitve, se informirali o dogajanju na trgu dela in priložnostih v podjetništvu, izvedeli o vse o storitvah ZRSZ za mlade, spoznali uporabnost socialnih omrežij v postopku iskanja zaposlitve in še kaj.

Program s prijavnicami se nahaja tukaj, Facebook dogodek Kariernega tabora pa najdete tukaj.

Prisrčno vabljeni!