27. 3. 2015

Vabilo na ogled milanskega pohištvenega sejma

Akademija za likovno umetnost in oblikovanje organizira 3-dnevno ekskurzijo v Milano na obisk sejma pohištva Salone del Mobile in ogled mesta, ki bo potekala od 16. do 18. aprila 2015. Prijave zbirajo v tajništvu in na alu-design@aluo.uni-lj.si do 7. aprila 2015 do 12. ure.

Odhod je v četrtek, 16. aprila 2015, ob 4. uri zjutraj izpred ALUO na Erjavčevi 23. Prvi dan bodo udeleženci obiskali Mednarodni sejem pohištva 2015, drugi in tretji dan pa so predvideni ogledi razstav in Milana. V soboto, 18. aprila, pozno zvečer je predviden povratek v Ljubljano.

Cena:

Avtobusni prevoz 46 evrov (ob polni zasedenosti)
Nastanitev v hotelu “Lapprodo” – Lago D’Orta 89 evrov (2x polpenzion – zajtrk, večerja)
Vstopnina za obisk sejma 22 evrov za študente (30 evrov ostali)
Skupaj 157 evrov*

Doplačilo za 1/1 sobo je 30 evrov.

*Študentom 3. letnika IO, ki sodelujejo na projektu TIPS, študentom 2. letnika MA IO in zaposlenim krije strošek celotne ekskurzije ALUO, oddelek za IO/UO. Ostalim študentom ALUO poravna Akademija strošek avtobusnega prevoza. Zunanji se lahko udeležijo ekskurzije, če bo dovolj prostora, in sami krijejo celotni strošek ekskurzije.

 

Zainteresirani se prijavijo z vpisom na obrazec, ki visi na oglasni deski poleg tajništva, ali na e-poštni naslov alu-design@aluo.uni-lj.si. Navesti je treba vse zahtevane podatke zaradi ureditve dodatnega zavarovanja, ki ga morajo narediti v računovodstvu 10 dni pred odhodom. Zadnji rok za prijavo je 7. april 2015 do 12. ure! Do takrat je treba plačati tudi akontacijo 45 evrov Špeli Rojec v tajništvo Oddelkov za oblikovanje. Stroške hotela bodo udeleženci poravnali na avtobusu, vstopnice pa kupili sami pred vstopom na sejem.

Redna predavanja 16. in 17. aprila udeležencem ekskurzije opravičeno odpadejo.

Svetujemo tudi, da si na ZZZS pridobite evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja.

 

Avtor fotografije: Saverio Lombardi Vallauri