24. 8. 2015

Vpis v višje letnike v študijskem letu 2015/2016

Vpisi v 2., 3. letnik in v dodatno leto 1. stopnje ter vpisi v 2. letnik in dodatno leto 2. stopnje za študijsko leto 2015/2016 bodo potekali elektronsko, na spletni strani informacijskega sistema za študente VIS. Vpis bo možen od 1. do 30. septembra 2015.

Vpišete se preko računalnika, potrdite vpisni list, ga natisnete, podpišete in ga skupaj s študentsko izkaznico pošljete priporočeno v (dodiplomski ali podiplomski) referat. Priložite tudi potrdilo o plačilu vpisnine, račun za katero prejmete na vaš elektronski naslov.

V referatih bodo vaš vpisni list potrdili, vam natisnili potrdila o vpisu in vam jih skupaj s študentsko izkaznico poslali na vaš stalni naslov. V kolikor želite omenjene dokumente prejeti na drug naslov, ga priložite vpisnemu listu.

Pogoji za vpis v višji letnik so navedeni v Izpitnem pravilniku. Poleg teh morate imeti za uspešen vpis poravnane tudi vse finančne obveznosti in izpolnjene ankete.

Začetek predavanj in ateljejskega pouka v študijskem letu 2015/2016 bo v četrtek, 1. oktobra 2015, po urnikih, ki bodo naknadno objavljeni na spletni strani.

 

Podrobnejša navodila za vpis najdete v spodnjih priponkah!