Pravno obvestilo

PRAVNO OBVESTILO

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://www.aluo.uni-lj.si.local. Vsa vsebina, tj. slike, ilustracije, audio video posnetki, fotografije, ikone, besedila in druga vsebina na teh spletnih straneh, je last Akademije za likovno umetnost in oblikovanje (v nadaljevanju: ALUO).

Vse vsebine so informativne narave, zato ALUO ne prevzema odgovornosti za pravilnost vsebine na teh spletnih straneh. ALUO se bo trudila za pravilnost in ažurnost informacij. ALUO ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.aluo.uni-lj.si.local in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. ALUO lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.aluo.uni-lj.si.local za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. ALUO in avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice nadaljnje osebne uporabe. Prepovedano je vsako spreminjanje, reproduciranje, distribuiranje ali prikazovanje v javnosti tujega dela ali kakorkoli uporabiti gradiva ali logotip ALUO brez pisnega dovoljenja ALUO. Copyright © Akademija za likovno umetnost in oblikovanje. Vse pravice pridržane. ALUO lahko v primeru kršitve avtorskih ali drugih pravic intelektualne lastnine proti kršitelju začne civilni in /ali kazenski postopek.

ALUO avtomatsko zbira podatke o uporabi spletnega mesta. S temi podatki in z vsemi morebitnimi osebnimi podatki, zbranimi na straneh http://www.aluo.uni-lj.si.local bo ALUO ravnala v skladu z veljavno zakonodajo.

Kontakt:
Univerza v Ljubljani
Akademija za likovno umetnost in oblikovanje
Erjavčeva cesta 23, 1000 Ljubljana, Slovenija
T +386 1 421 25 00
E dekanat@aluo.uni-lj.si